Airco Prijs: Wat kost een airconditioning

Airco komt meer en meer voor in ons dagelijks leven, het is zelfs onmisbaar aan het worden. Want airco koelt niet alleen af, het conditioneert de lucht. Een airconditioning installatie kan ook lucht verwarmen, ontvochten en filteren. Zo kun je met jouw airco systeem de gewenste temperatuur, luchtvochtigheid en de aanvoer van verse lucht instellen naar wens.

Waarvan hangt de prijs af?

De mobiele airco’s zijn de goedkoopste, deze zijn al verkrijgbaar vanaf €200. De prijzen lopen natuurlijk sterk uiteen bij de kwaliteitsvollere merken, maximumprijs bedraagt bij deze modellen €800. Een richtprijs voor een degelijk mobiel systeem ligt rond de €400-500. Als je meer wil uitgeven dan neem je beter een vast systeem.

De prijzen van een vast systeem (split of multi split) zijn iets hoger en beginnen vanaf €700. Deze moet dan natuurlijk ook nog geinstalleerd worden. De prijs is dus sterk afhankelijk van de locatie en het aantal ruimtes dat je wil koelen.

Vraag een offerte op maat aan een expert

U weet niet of een airco een oplossing kan zijn voor uw huis of werkplaats, of hoeveel dat zal kosten? Of u ziet door de bomen het bos niet meer en hebt geen idee welke airco te kiezen? Wij kunnen u in contact brengen met enkele airco-installateurs, die u verder kunnen helpen. Zij zijn expert in hun vakgebied en kennen de prijs en mogelijkheden van de nieuwste systemen op de markt.

Vraag een vrijblijvende prijs offerte aan onze airco-experts voor een installatie in uw woning, appartement kantoor of bedrijfsgebouw. Zo kunt u de prijzen van de verschillende installateurs vergelijken. Deze dienst is gratis en vrijblijvend: geen verplichting tot aankoop!

Maak gebruik van onderstaand formulier om gratis prijsvoorstellen te krijgen van enkele geïnteresseerde bedrijven. Zo kunt u snel hun prijzen vergelijken en een goede keuze maken. U ontvangt maximaal 3 offertes.